Dagbesteding De Lavendel

Ontmoet onze bijzondere talenten

“Door verschillende activiteiten, proberen we bij De Lavendel ieders kwaliteiten en interesses te benutten. Zo krijgen onze talenten taken die bij hem of haar passen. Ik vind het belangrijk dat iedereen hier écht zichzelf kan zijn.”

“Ik voeg mijn ervaring in de foodbranche en horeca toe. Zo werkte ik onder andere als slager, kok en in de bediening”, vertelt eigenaar Chiel Mennen.

“Bij De Lavendel doen we bijna alles zelf. Onze eerlijke producten maken we vanuit onze groente- en kruidentuin en van onze varkens en kippen. Die producten bieden we op verschillende manieren aan onze gasten aan. Zo maken we het cirkeltje rond.”

“Ik betrek onze talenten bij alles. We nemen samen nieuwe cliënten en begeleiders aan. Ook bekijken we bijvoorbeeld gezamenlijk of we onze activiteiten of de bestellijst voor de maaltijdservice kunnen uitbreiden. Zo valt er bij de maaltijdservice ondertussen veel te kiezen en zijn de gerechten zélf samen te stellen.

Wist u dat…

Lorraine alle vlees
en vis grilt?!

Warm welkom

“Het liefste blijf ik zelf op de achtergrond en zet ik onze talenten in de schijnwerpers. Het is mooi om te zien dat zij plezier halen uit de kleine dingen. Ze zijn heerlijk spontaan en geven alle gasten een warm welkom. Als gast ga je dan ook niet weg, zonder minimaal één keer gelachen te hebben. Mensen waarderen het contact met onze talenten en daarom komen ze terug. Ik haal gigantisch veel plezier uit De Lavendel. Het voelt voor mij niet als werken.”

“Er is plaats in onze dagbesteding voor nieuwe talenten. Samen kijken we of zij in de groep passen.”

Als gast kunt u onze talenten ontmoeten:

  • Bij het afhalen van verse maaltijden bij de maaltijdservice.
  • In de bediening in ons restaurant en zomers op het terras.
  • Tijdens de bingo/kienen en aansluitend het warme buffet.